Welkom Bij Dobby Attractieverhuur

Als u een springkasteel, ballenbad, een opblaasbare glijbaan of zelfs een volledige obstakelbaan wenst te huren, dan bent u bij Dobby Attractieverhuur uit Asse (Brussel) aan het juiste adres. Wij verzorgen reeds meer dan 20 jaar een uitstekende service, met onze zeer uitgebreide collectie van opblaasbare attracties van superieure kwaliteit.

De Dobby bestelwagens

Zoals u kan zien op deze website, bieden wij een grote selectie van allerlei soorten attracties die bij elke gelegenheid passen. Gaande van het Krokodil-springkasteel voor de kleinste kinderen tot ons befaamde Elastarun spel voor de volwassen waaghalzen. We bieden eveneens een selectie van speciale spelen, zoals een popcorn machine of rodeo stieren, die uw evenement een spectaculaire toets kunnen geven.

Al deze attracties worden u op een zeer gebruikersvriendelijke manier aangeboden dankzij onze uitstekende Dobby service. Met onze jarenlange ervaring en de vele feedback van tevreden klanten, hebben we deze dienst geperfectioneerd tot een alles-inbegrepen service.
Onze manier van werken is eenvoudig; u kiest uw attractie, plaatst uw bestelling en wij zorgen voor de rest. Inbegrepen in elke bestelling is de levering, de plaatsing en afbraak, en we zorgen eveneens voor een uitgebreid woordje uitleg omtrent de juiste omgang met de attractie tijdens het evenement.

Springkastelen van goede kwaliteit

Dobby Kwaliteit

Attracties van goede kwaliteit

Mindere merken

Als u huurt bij Dobby dan kan u er zeker van zijn dat de geleverde attracties van de hoogste kwaliteit zijn. Al onze attracties hebben uitgebreide testen ondergaan, en we verzekeren ons er van dat elke attractie perfect functioneerd voor ze vertekt naar een evenement. We werken niet met goedkope producten uit China maar enkel met betrouwbare attracties van Europese makelij, die voldoen aan de strengste veiligheid- en duurzaamheidsnormen.

De aandacht die we besteden aan kwaliteit en service hebben ons gevestigd als één van de meest betrouwbare firma's op de markt voor attractieverhuur. Contacteer ons vandaag nog en laat Dobby Verhuur zorgen voor het plezier van een schitterende attractie op uw evenement.

Om onze laatste nieuwe attracties te bekijken en op de hoogte te blijven van speciale evenementen of aanbiedingen, kan u zich inschrijven op onze nieuws feed (onderaan), of ons volgen via de sociale netwerken (rechts bovenaan).

Loading Content

Nieuwe Attracties

  • Inhoud
Your Fun Is Our Business