Ga naar de hoofdinhoud

Enquêtes invullen

Welke wensen, bezorgdheden of thema’s leven bij de VME? Dat wil jouw syndicus graag weten om je optimaal te ondersteunen en ontzorgen. Maak kennis met de enquêtes in dobby en lees hoe je deze snel en correct invult.

Van feedback over de inkomhal, tot wensen voor de tuin: aan de hand van enquêtes kan een syndicus mede-eigenaars bevragen over tal van topics. Om alle actieve en afgesloten enquêtes te bekijken, druk je op ‘Enquêtes’ in het menu. Voor lopende enquêtes kun je je waardevolle input geven door gebruik te maken van de meerkeuzemogelijkheden. Druk simpelweg op de antwoorden van je voorkeur en doorloop zo de hele enquête snel en soepel.

Iedere enquête kent een looptijd. Onder de keuzemogelijkheden zie je tot wanneer de enquête openstaat en uit hoeveel vragen de enquête precies bestaat. Nieuwsgierig naar de binnengekomen reacties? De resultaten worden zichtbaar wanneer de enquête afgelopen is. Betrokken en transparant!

Show me the English version
Montre-moi la version française

Jij was niet op zoek naar dobby en toch word je verwelkomd door jouw trouwe, digitale assistent. Aangenaam!

Hier ben je aan het juiste adres voor vastgoedbeheer met meer overzicht en tijdwinst.

Ga aan de slag in jouw vertrouwde beheersoftware of maak nu al uitgebreid kennis met dobby via deze nieuwe informatieve website. Want de technologie die syndici en rentmeesters succesvoller maakt, heeft nog veel in petto ...

Cookies

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te optimaliseren, analyses en onderzoek uit te voeren en advertenties te beheren.