Ga naar de hoofdinhoud

Syndesk versus Syndixis

Assistent dobby gaat hand in hand met niet één maar twee softwareoplossingen op maat van syndici. Waarom is dat zo? En hoe selecteer je het passende pakket voor jou? Lees hieronder meer over de historiek van Syndesk en Syndixis en ontdek de verschillen en voordelen van beide programma’s voor gebouwbeheer.

dobby rekent altijd op een syndicussoftware. Aan jou de keuze of je dobby aan Syndesk of aan Syndixis koppelt. Die twee opties zijn het gevolg van een frisse wind die doorheen de vastgoedsector waait sinds 2010. Het toenmalige aanbod software voor syndici is vanaf dan indrukwekkend geëvolueerd, van logge programma’s naar slimme technologieën en sluitende gebruikerservaringen. Koplopers Syndesk en Syndixis samenvoegen is een uitdaging te groot. dobby groeit de komende jaren wel door naar één gedeelde architectuur die ambitieuze syndici zoals jou optimaal ondersteunt en ontzorgt.

Twee oplossingen voor vastgoedbeheer

Kiezen is verliezen? Niet met Syndesk en Syndixis. Beide pakketten garanderen syndici een digitale ondersteuning voor gebouwbeheer van a tot z. Efficiënt werken en tijd besparen, doe je aan de hand van doordachte functies en slimme workflows zowel met Syndesk, als met Syndixis.

Syndesk in een notendop

Syndesk zet financieel beheer en boekhouding centraal. Het klassiekere grafisch ontwerp verzekert een logische indeling en maximaal werkcomfort met minimale muiskliks. Daarnaast biedt Syndesk meerdere wizards waarmee verschillende details uitgediept kunnen worden als service naar eigenaars of als handige hulpmiddeltjes voor jou als beheerder. Informatief en intuïtief, check!

Syndixis in de kijker

Syndesk heeft een stevige boekhoudkundige basis, terwijl Syndixis meer de nadruk legt op technisch beheer en taakbeheer. Syndixis herken je bovendien aan een modernere look-and-feel die je ontzorgt met gebruiksvriendelijke, parallelle werkvensters. Bonus? Syndixis zet sterker in op semi-geautomatiseerde workflows. Tijdswinst verzekerd!

Show me the English version
Montre-moi la version française

Jij was niet op zoek naar dobby en toch word je verwelkomd door jouw trouwe, digitale assistent. Aangenaam!

Hier ben je aan het juiste adres voor vastgoedbeheer met meer overzicht en tijdwinst.

Ga aan de slag in jouw vertrouwde beheersoftware of maak nu al uitgebreid kennis met dobby via deze nieuwe informatieve website. Want de technologie die syndici en rentmeesters succesvoller maakt, heeft nog veel in petto ...

Cookies

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te optimaliseren, analyses en onderzoek uit te voeren en advertenties te beheren.