Ga naar de hoofdinhoud

Digitaal deelnemen aan de algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering is het moment bij uitstek om de neuzen in dezelfde richting te zetten tussen syndicus en bewoners. Als mede-eigenaar hoef je de bijeenkomst nooit te missen. dobby laat je toe om de vergadering, waar je ook bent, online bij te wonen. Lees hier hoe je kunt deelnemen via de dobby-website of -app. 

Bezoek de website of open de app van dobby, ga naar het menu en klik daar op ‘Vergaderingen’. Selecteer vervolgens de algemene vergadering waaraan je wenst deel te nemen. Hierna krijg je de agenda te zien die alle te bespreken onderwerpen overzichtelijk oplijst. Zodra jouw syndicus de vergadering start, kun je onderaan drukken op ‘Deelnemen’. Zo simpel is het om digitaal present te zijn.

Ontdekken hoe je de agendapunten kunt bekijken? Lees hier hoe je de agenda van de vergadering kunt doornemen.

Show me the English version
Montre-moi la version française

Jij was niet op zoek naar dobby en toch word je verwelkomd door jouw trouwe, digitale assistent. Aangenaam!

Hier ben je aan het juiste adres voor vastgoedbeheer met meer overzicht en tijdwinst.

Ga aan de slag in jouw vertrouwde beheersoftware of maak nu al uitgebreid kennis met dobby via deze nieuwe informatieve website. Want de technologie die syndici en rentmeesters succesvoller maakt, heeft nog veel in petto ...

Cookies

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te optimaliseren, analyses en onderzoek uit te voeren en advertenties te beheren.