Ga naar de hoofdinhoud

Een account aanmaken en een identificatiecode gebruiken

Wanneer syndici kiezen voor dobby, genieten mede-eigenaars mee. Ontving jij een persoonlijke uitnodiging met identificatiecode? Volg volgende stappen en activeer eenvoudig je account. 

Een account aanmaken na het ontvangen van een code

Via je syndicus ontvang je een unieke code waarmee je toegang tot dobby krijgt.

Bekijk je dobby momenteel in de webbrowser, dan zie je rechts bovenaan deze webpagina de knop ‘Login’. Na het drukken hierop, word je doorgestuurd naar het formulier om een account aan te maken. Maak je gebruik van de mobiele applicatie selecteer dan onderaan het scherm ‘Nieuw account aanmaken’ om je te registreren.

Vul het formulier volledig handmatig in, maak gebruik van de identificatiecode of druk op de knop ‘Aanmelden met itsme’. Na het invullen van het registratieformulier, is je persoonlijke account compleet en krijg je een korte rondleiding. Zo raak je vlot vertrouwd met assistent dobby en weet je meteen hoe je jouw mede-eigendom digitaal kunt opvolgen.

Mijn identificatiecode wordt niet aanvaard of is al in gebruik

dobby zet veiligheid voorop. Om die reden kan een identificatiecode maar één keer gebruikt worden en is deze slechts 1 maand geldig. Heb je je code al gekoppeld aan een dobby-account? Met dat profiel kun je zowel inloggen via de app als op de website.

Wens je meer te weten te komen over het verschil tussen de website en mobiele applicatie? Lees hier alles over de dobby-website versus de dobby-app.

Show me the English version
Montre-moi la version française

Jij was niet op zoek naar dobby en toch word je verwelkomd door jouw trouwe, digitale assistent. Aangenaam!

Hier ben je aan het juiste adres voor vastgoedbeheer met meer overzicht en tijdwinst.

Ga aan de slag in jouw vertrouwde beheersoftware of maak nu al uitgebreid kennis met dobby via deze nieuwe informatieve website. Want de technologie die syndici en rentmeesters succesvoller maakt, heeft nog veel in petto ...

Cookies

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te optimaliseren, analyses en onderzoek uit te voeren en advertenties te beheren.