Ga naar de hoofdinhoud

Stemmen tijdens de digitale algemene vergadering

Assistent dobby laat je als mede-eigenaar online deelnemen aan de algemene vergadering van de VME. Lees hier hoe je een geldige stem uitbrengt tijdens de digitale vergadering.

Stem uitbrengen

Zodra je via de dobby-website of -app de vergadering hebt bereikt, verschijnen de agendapunten. Wanneer een topic ontgrendeld wordt door je syndicus, kun je doorklikken naar de stemmingspagina en je stem uitbrengen. Bovenaan de pagina staat alle informatie over dit topic. In het midden kun je, onder ‘Mijn stem’ kiezen voor ‘Ja’, ‘Nee’ of ‘Onthouding’. Met een druk op een van deze knoppen wordt jouw stem geregistreerd. 

Stemmen bekijken

De stemming gaat gelijktijdig fysiek en digitaal door. Na een tijdje zie je naast ‘Mijn stem’ het aantal stemmen verschijnen. Onderaan is er ruimte voor de notulen. Hier kan je syndicus jou en de andere mede-eigenaars voorzien van een woordje uitleg.

Kies je onderaan de pagina voor ‘Terug’ dan ga je opnieuw naar het overzicht met agendapunten. Hier krijg je steeds te zien wat je bij eerdere topics gestemd hebt. Wanneer het volgende agendapunt wordt opengesteld, kun je je stem daarvoor uitbrengen. Op deze manier doorloop je samen met je syndicus de hele vergadering.

Nadat alle agendapunten gestemd zijn, zal de syndicus de stemming afsluiten. Je krijgt nadien de resultaten van de vergadering te zien in een beknopt overzicht. Transparantie troef!

Lees hier hoe je de algemene vergadering van de VME correct afrondt via het ondertekenen van de notulen.

Show me the English version
Montre-moi la version française

Jij was niet op zoek naar dobby en toch word je verwelkomd door jouw trouwe, digitale assistent. Aangenaam!

Hier ben je aan het juiste adres voor vastgoedbeheer met meer overzicht en tijdwinst.

Ga aan de slag in jouw vertrouwde beheersoftware of maak nu al uitgebreid kennis met dobby via deze nieuwe informatieve website. Want de technologie die syndici en rentmeesters succesvoller maakt, heeft nog veel in petto ...

Cookies

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te optimaliseren, analyses en onderzoek uit te voeren en advertenties te beheren.