Ga naar de hoofdinhoud

Een technische melding doen

Voor gebouwbeheer, reken jij op je syndicus. Als je een technisch defect spot, zoals een kapotte lift of een niet goed functionerend licht, breng je jouw syndicus daarvan gemakkelijk op de hoogte dankzij dobby. 

Verstuur snel en eenvoudig een technische melding via dobby en krijg via dezelfde weg reactie van je syndicus. Kies in het menu voor ‘Meldingen’ en klik vervolgens op ‘+’ om een nieuwe melding aan te maken. Hierna kun je het gebouw (en eventueel het eigendom) selecteren waarvoor je een technisch probleem wilt melden.

Geef je melding een duidelijke titel (bijvoorbeeld: kapotte lift of defect licht inkomhal) en een beknopte beschrijving. Je hebt ook de mogelijkheid om bestanden of foto’s toe te voegen. Soms zegt een beeld namelijk meer dan 1000 woorden. 

Klaar? Druk onderaan op ‘Rapporteren’ om je bericht door te sturen. Je syndicus wordt meteen op de hoogte gesteld van je melding.

Show me the English version
Montre-moi la version française

Jij was niet op zoek naar dobby en toch word je verwelkomd door jouw trouwe, digitale assistent. Aangenaam!

Hier ben je aan het juiste adres voor vastgoedbeheer met meer overzicht en tijdwinst.

Ga aan de slag in jouw vertrouwde beheersoftware of maak nu al uitgebreid kennis met dobby via deze nieuwe informatieve website. Want de technologie die syndici en rentmeesters succesvoller maakt, heeft nog veel in petto ...

Cookies

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te optimaliseren, analyses en onderzoek uit te voeren en advertenties te beheren.